2n Aniversari del Quiosc 🎉

|15 d’abril de 2016|

Aquest mes d’abril hem celebrat el segon aniversari del Quiosc! 

Ja fa dos anys que vam iniciar aquest nou projecte per fer l’homenatge gourmet que l’hamburguesa es mereix, i d’aquesta manera intentar canviar la percepció de burger que a nivell nacional es té, que, fins a dies d’avui, s’ha relacionat amb el menjar ràpid.

Nosaltres, com ja sabeu, som apassionats de la cultura culinaria i voliem donar-li el nostre toc personal i vam apostar per ingredients i aires mediterranis a les nostres burgers, allunyant totalment l’ideal Americà i el concepte ranchero que tenen la majoria d’hamburgueseries de per aquí a la vora.

Per poder donar-li aquest toc mediterrani, durant aquests dos anys hem anat marinat la carn de cada una de les burguers que us heu menjat, amb diferents ingredients de primera qualitat i proximitat que aconseguim gràcies als comerciants locals que hi ha a Mataró per tal manera  d’aconseguir donar-li un toc més suau, sucós, gustós i més saludable i acabar creant el nostre propi estil de buger gourmet. 

Marinat amb vi, Bourbon, formatge, cervesa… Són les principals estrelles de la nostra carta que li donen un toc únic a la carn.

Vam fer un petit esdeveniment al Quiosc on vam crear un menú amb 4 miniburgers amb 4 diferents gustos per deleitar el paladar i ens van acompanyar durant tot el sopar uns músics excel·lents per deleitar també la oída.

Menú miniburgers

Menú Miniburgers 11,95

Quiosc de Can Carreras

Música en directe

Per animar i treure un somriure a tots els qui entraven al Quiosc, vam crear un marc en format polaroid inspirat en instagram que invitava a fer-se fotografíes!

Processed with VSCO with hb1 preset

Esboç polaroid

Processed with VSCO with hb1 preset

Esboç polaroid

Moltes gràcies a tots els que heu fet que aquests 2 anys ens apassioni encara més el món de la restauració i a tots els que vau acompanyar-nos durant el día tant especial per nosaltres.

Per seguir els nostres moviments ens podeu visitar a:

 instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo