Burger d’agost: La Bulldog

|1 d’agost del 2017|

Després de les vostres votacions vía Facebook i Instagram durant el passat mes de juliol, aquest mes volem rememorar una de les burgers que més èxit va tenir al llarg del 2014 i 2015. Degut al seu èxit rotund, segurament pel seu gust refrescant, s’està convertit en tot un clàssic estiuenc a casa nostra!

La sorprenent Burger Bulldog torna! És una increïble barreja d’ingredients frescs amb la nostre Vedella de Girona, marinats amb l’exquisit Gin Bulldog, amb llima, la seva tònica, fins i tot el gel, a més d’altres ingredients que incorpora la nostra reconeguda vedella de Girona donant-li, a aquesta hamburguesa, una màgia especial de nits d’estiu amb el toc únic i inconfusible que li donem al nostre restaurant a Mataró, perquè el joc de sensacions a la teva boca no pari des de la primera mossegada fins l’última.

Aquesta màgia és acompanyada amb tomàquet fresc, formatge gouda, ceba caramelizada i foie que fa que aquesta explosió de sabors sigui agradable i intensa, coronant la nostra obra d’art amb el toc verd, amarg, fresc que li dóna la rúcula.

Esperem que aquest any, tal com va anar l’anterior, gaudiu d’un magnific estiu i que compartiu els vostres moments més especials amb nosaltres durant els migdies o les nits.

La nostra comesa és fer que la vostra experiència al Quiosc sigui intensa i diferent, per això, mes a mes ens esforcem per oferir alguna cosa que tant sols a casa nostre podeu degustar, fent que sempre us sentiu com si fos casa vostra i, com a prova d’això, segur que aquesta Burger no deixa indiferents a tots aquells que s’atreveixin mes rere mes a tastar i a experimentar amb alguna cosa completament diferent només a Mataró!!

Per seguir els nostres moviments ens podeu visitar a:

 instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo