Burger d’Abril: Spicy Prawns

|01 d’abril de 2017|

Estant a les portes de l’esperada Semana Santa i, malgrat que al Quiosc no cumplom rigurosament el que dictamina aquesta religiosa setmana, hem pensat en totes les persones que si ho són i hem creat una burger gourmet deliciosa específica per a que tots pogueu seguir gaudint de casa nostra inclús durant aquestes festivitats!

Durant aquest període, a casa nostra no hauría d’haver carn degut a la falta d’aquesta durant l’època, per això es veien obligats a consumir peix, tradició de la qual resideix en el Bacallà i el gran consum de dolços  (els famosos Bunyols de Quaresma) per saciar el paladar del desdejuni -fins al migdia- i del consum de carn.

Per això hem prescindit de la carn i hem incorporat un ingredient nou  al nostre extens receptari de burgers. Aquest mes d’abril tenim una burger elaborada bàsicament amb gambes que n’és l’ingredient principal, però juntament amb altres per a que pogueu gaudir d’una burger gourmet especial i novedosa! 

Després de saltejar lleugeramant les gambes amb els alls i les guindes per donar-li un toc picant suau, les amanim amb la nostra barreja secreta d’ingredients:  chalotas ben picades, una punteta de Mostaza Dijon i altres ingredients secrets per resaltar el gust d’aquestes delícias marines.

Un cop marinades les games amb tots els ingredients,  formarem els discs i els hi afegirem un lleger arrebossat casolà del nostre pa especial de la Masia, fet amb pa de pagès artesà, torrat i molt. Creiem fermement que els petits detalls casolans són els que donen un gust més potent! 

Sucarem els nostres panets casolans (fets pel nostre forner Marc) la salsa rosa, amb una bona rodantxa de tomàquet fresc, formatge chedar, ceba caramel·litzada i per donar-li un toc més fresc li afegirem unes fulles d’espinaques baby fresques. 

Una vegada més al Quiosc intentem marcar la diferencia, i seguim innovant perquè cada mes sigui diferent i divertit, i per aquells clients que els hi agrada tastar coses noves, no es quedin amb la monotonia i tinguin l’oportunitat de tastar cada mes d’una nova experiència!

Bon profit!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo