Burger d’agost: Mojito

|1 d’agost de 2016|

En ple estiu, ens seguim guiant per les estacions, temporades, clima i pels ingredients autòctons de la zona.

Aquest mes d’agost hem pensat crear una burger fresca i divertida fusionant novament menjar i beguda perquè l’experiència a la boca sigui sorprenent. Anteriorment ja haviem fet burgers del mes fusionant menjar i beguda, com la burger de gintonic Bulldog!

Tot i així a la carta tenim burgers fixes que estan marinades amb begudes, per exemple: la Scotch que la carn està marinada amb Bourbon i la Beer que està marinada amb cervesa. Si no heu tingut l’oportunitat de tastar aquestes dues burgers marinades, us animem a fer-ho, no us deixaran indiferents i gaudireu de la combinació!

Per poder fer la Burger Mojito, hem incorporat a la carn de la Burger ingredients estiuencs perquè en cada mossegada tingueu la sensació d’estar en una platja del Carib, afegint tocs frescos de menta, rom i sucre.

Per preparar la carn de la nostra burger, hem marinado la nostra carn amb molt afecte, i les hem elaborat barrejant:

– Mojito autèntic
– Ceba
– Alls
– Llimes fresques
– I menta

D’aquesta manera hem convertit aquesta hamburguesa en una autèntica recepta d’alta cuina, que els amants de les nostres innovacions mensuals en gaudiran!

Després de deixar refrigerar la nostra mescla durant 24 hores dins la nevera, per fer la carn de la Burger, li donem forma manualment a la barreja per fer les burgers i ja estaran llestes per fer-les a la planxa per a cada servei.

Per completar aquesta meravellosa burger, l’acompanyarem de més ingredients com són: tomàquets frescs, la nostra maionesa casolana, formatge Gouda, ceba caramel·lizada i suprema de foie per donar-li aquest toc glamuroso i gourmet donant textura suau i saborosa a la boca.

Afegirem unes fulles de menta fresca que aromatizaran encara més aquesta explosió de sabors.

Que aprofiti!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo