Burger de Maig: Pintxo

|10 de maig de 2016|

Aquest mes la tradició i la modernitat tornen a ser protagonistes en la nostra burger del mes i hem fusionat una cosa tan típica a la nostra cultura com els pintxos, els taquets de llom adobats condimentats que, difícilment, algú no hagi tastat alguna vegada.

Per seguir la nostra línia, li hem donat el nostre petit toc personal i els hem transformat en una saborosa hamburguesa per impressionar als amants dels pintxos en adob i unir dos conceptes en un: burger gourmet i pintxo. Hem processat els nostres lloms ibèrics picant-los sense que deixin de perdre l’estructura de tac de llom que volem aconseguir perquè sembli el més tradicional possible, amb l’única diferència que t’ho presentarem en format totalment nou i renovat de burger.

Amanirem la nostra carn amb el punt just d’adob de pintxo, sal i pebre i deixarem treballar sobre la carn durant 24 hores, per aconseguir una marinada perfecta en la que pugueu apreciar de la primera a l’última mossegada la nostra saborosa carn i el punt perfecte de marinada i espècies.

Així una vegada tenim la nostra carn ben adobada, passem a formatar-les en discos de 200g cadascuna per servir la ració exacta. Creureu que no podreu acabar-la, però definitivament… Molt pocs deixen menjar en les nostres safates!

Per donar per acabada la nostra buguer l’acompanyarem amb ingredients acuradament seleccionats, ja que cadascun li aporta aquest punt especial als nostres paladars: el tomàquet fresc i el mezclum, que et refresquen i ajuden netejar la teva boca de sabors forts perquè puguis diferenciar cada un i no sentis que els ingredients s’amunteguen a la teva boca. Per liquidar-la, damunt de la nostra burger anirà formatge Gouda, ou fregit i uns pebrots del padró, picantes o no que li donaran emoció a cada mossegada!

Creiem que aquesta mescla farà que tots gaudiu d’uns ingredients tan familiars i agradables com aquests, però tot incorporat en els nostres típics panets, artesans i frescs de cada dia.

Molt bon profit!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo