Burger del mes de desembre i gener

|1 de desembre de 2015|

Aquest mes hem apropat més al Quiosc la tradició gastronòmica catalana i ho hem volgut lligar directament a les dates que s’aproximen, ja que és un dels plats estrella de la majoria de llars catalanes que celebren el Nadal. 

Farem que gaudiu de cada mossegada i us porti bons records del Nadal i d’aquesta esperada època de l’any en el que la unitat familiar és primordial i reviure bons moments, riure’s i posar-se al dia de novetats creant moments especials i gaudint d’un sobretaula d’envejar.

Volem transmetre-us totes aquestes sensacions amb la Burger Pilota, modernitzant totalment el concepte que fins ara hem tingut de la típica carn d’olla. La carn és marinada per nosaltres a la nostra Masia de Can Carreras amb el temps de cocció que es necessita, però, en comptes d’afegir-la al brou, emplatar-la i servir-la de manera tradicional com ho fem allà, la convertirem en una deliciosa hamburguesa mantenint el gust de les delicioses i úniques pilotes que fem a la Masia durant el Nadal.

Fins aquí bé, però tot cobra sentit quan sabem els ingredients que acompanyen aquesta suculenta carn, per tant, per completar la burger, ho farem amb: maionesa casolana, rodanxes de tomàquet fresc i saborosa ceba caramel·litzada. Per donar-li un toc més intens i ibèric a la carn d’olla, li afegim rodanxes de la nostra botifarra negra especial, la mateixa que fem servir a la Masia i que tant agrada! No poden faltar els canonges per donar-li un toc de color i frescor a aquesta recepta!

No us la podeu perdre! Esperem que us agradi!

Bon profit!!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo