Burger del mes de Novembre

|1 de novembre de 2015|

Fa diversos mesos ja us vam sorprendre amb una burger de peix que va agradar als nostres clients. Amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal, la podreu tornar a tastar durant aquest mes de novembre. Va tenir una molt bona i gran acceptació sobretot a aquelles persones poc amants de les hamburgueses, que la seguien veient com a fast food que tant mal ha fet a aquest producte amb tantes possibilitats.

Utilitzarem lloms de bacallà fresc marinats durant 2 hores amb llimona i altres ingredients que donaran un punt de cocció en fret i ens ajudarà a aromatitzar el peix per a que després de cuinar-los ens aportin al paladar un punt diferenciador que farà realçar tots els sabors del bacallà fresc.

Els arrebossarem lleugerament amb el nostre pa de Masia, perquè després de cuinar-los a la planxa mantingui tots els seus sucs i vapors que degustarem al nostre paladar en cada mossegada.

Acompanyarem el nostre exquisit bacallà marinat amb una suau salsa d’all i mostassa sense fer que cap dels ingredients destaqui, donant-li un punt picant i sucós que ens farà gaudir d’aquesta hamburguesa tan especial, per fer-vos veure les burgers des d’un altre punt de vista.

Per acabar d’enllestir la burger; li hem donat un toc exòtic, picant i diferent al nostre pa, condimentat amb malta i wasabi, per realçar tot el sabor del peix perquè el vostre paladar pugui gaudir de tota una experiència gastronòmica.

No li pot faltar a la burger ceba i ruca per donar-li més gust a aquest gran mix de sabors!

Us animem a tastar-la i que sigui la primera burger de peix que hagueu tastat mai! No us deixarà indiferents!

Bon profit!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo