Burger de Juliol: Salmorejo

|1 de juliol de 2016|

Nou mes al calendari i nova burger del mes a la vostra hamburgueseria preferida de Mataró! 

Aquest mes de juliol, comença la temporada que a tots ens agrada! Gaudir de moltes hores de sol, de saborosos gelats, de banys en aigües transparents de la Costa Brava, de les Illes Balears o d’increïbles nits a la fresca a la nostra terrassa.

Hem volgut apropar a la nostra hamburgueseria un plat molt típic de la gastronomía de la península ibèrica, concretament d’Andalusia. Encara que no sigui un plat tant reconegut com els típics plats  d’estiu com el gaspatxo, és igual de fresc, sabrorós, nutritiu i senzill de preparar com aquest. Ens referim al Salmorejo!

És un plat molt típic a la gastronomia Cordobesa, però que s’extén per tot el sud de la península i que a Catalunya tenim la sort de conèixer aquest plat tant bo gràcies als nostres veïns del sud i que molts restaurants, cada vegada més, el van introduint a les seves cartes i menús d’estiu.

Senzill, amb ingredients naturals i frescs elaborem el nostre Salmorejo amb la recepta clàssica.

No hem volgut retocar la recepta original de fa més de 100 anys d’història, elaborada bàsicament de pa, all, oli, tomàquet i sal. Ens diuen que és perfecta, aquesta barreja s’acostuma a acompanyar amb pernil ibèric i ou dur.

Ho hem volgut fer d’aquesta manera perquè tots pogueu gaudir d’aquesta sensació culinària! 

Hem fet homenatge a aquesta “crema” ajuntant-la amb les nostres esquisides carns de vedella de Girona i llom ibèric, els nostres panets frescs i la resta d’ingredients que aquest mes segur que novament us sorprendran. 

Burger del mes de juliol: Salmorejo

Burger del mes de juliol: Salmorejo

 L’invent per fer la burger d’aquest mes és el següent: 

Torrarem els nostres pans com sempre, per donar-li el toc torradet i cruixent que a tots ens agrada. El sucarem amb Salmorejo, posarem tomàquet fresc i mesclum, seguida la nostra carn, que aquest mes serà mixta (la vedella de Girona i llom ibèric) que prèviament serà processat i marinat, com sempre, per nosaltres mateixos, per aconseguir la màxima frescor i la mínima manipulació del producte. 

Coronarem amb fomatge Goudauna mica más de Salmorejo i per acabar col·locarem l’ou i el pernil ibèric, que li donaran el toc final i especial que tots sabreu apreciar i gaudir durant aquests pròxims dies. 

Bon profit!!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo