Burger d’en Joan

|1 de febrer de 2015|

Aquest mes hem volgut fer un petit homenatge a un client, veí, crític i ja amic del nostre del Quiosc a Mataró. Mes rere mes, té el detall d’apropar-se a l’hamburgueseria per degustar totes les nostres noves creacions i fer-nos una petita crítica del que li semblen. Amb una visió sempre objectiva, i no per ser un nou amic del local totes les critiques són tant positives com ens agradaria.

Amb aquesta hamburguesa hem reflectit la seva feina. Té una parada al mercat de Plaça de cuba, exclusivament dedicat al porc i els seus derivats, d’aquí aquesta hamburguesa, feta exclusivament de porc amb algun secret a la seva carn, perquè tant ell com tots vosaltres pogueu determinar pel vostre compte el sabor que integra aquesta carn.

Per fer una mica de boca, però sense desvetllar tots els ingredients de la nostra recepta i justificar-vos aquests canvis de textura i sabor, us podem dir que l’hem marinat amb cítrics i confitures durant 24 hores, recuperant els sucs per després fer una reducció que li donés un toc dolç que tant congenia amb la carn blanca.

Seguidament la processem per la picadora amb diverses verdures que li aportessin una melositat a la carn que no haureu provat mai, sent una de les burgers més sucoses de totes les que hem realitzat.

Per acabar ho completem amb la nostra maionesa casolana, tomàquet en rodanxa, mesclum, la reducció cítrica, formatge gouda i beicon, fent que a més d’una sensació espectacular en el nostre paladar, sigui una hamburguesa molt visual.

Esperem que el resultat agradi al nostre gran crític i, que tots vosaltres, amb ganes de noves i diferents hamburgueses us atreviu a tastar-les! Gràcies a tots aquells que ens han fet saber les vostres critiques! Això ens ha ajudat a intentar superar-nos i millorar dia rere dia!

Bon profit!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo