Burger de Desembre: Red Hot

| 1 de desembre de 2016 |

Aquest mes de desembre es preveuen temperatures baixes com correspon per aquestes dates, per aquest motiu hem pensat a escalfar-nos per dins de la mateixa manera que aquests dies ens abriguem per fora. Per a això, aquest mes us portem una burguer per als amants del picant, de la bona carn i els erudits del menjar Mexicà! Hem barrejat la burger amb el nostre especial chili amb carn, per la qual tindrem doble ració de carn i doble de picant!

Sabem que el picant no agrada a tothom, però després de diverses peticions, ho hem pensat, i… L’hem inclòs de manera provisional en la nostra carta! Aquesta vegada, amb permís als que són poc amants del picant, li donem el plaer a aquells que el picante els hi desperta passions. Com a alternativa, tenim altres 10 burgers en la carta sense picant perquè puguis gaudir gustosament de la teva burger.

Per elaborar-la, hem aprofitat la carn de la nostra exitosa burguer Diable (una burger picant que està sempre a la nostra carta) i li hem afegit salsa picant a la base de carn picada, habaneros, ceba, tomàquets frescs i altres ingredients per crear el nostre propi chile amb carn d’allò més casolà que esperem que a tots els amants del picante els hi agradi!

Per acabar aquesta excepcional barreja, i ajudar a digerir tot aquest picant, la suavitzem amb una mica de la nostra maionesa casolana, una rodanxa de tomàquet fresc, i els nostres enciams variats, que aporten la frescor necessària perquè no notem només carn i picant, sense perdre el toc mediterrani amb gustos refrescants que tan bé acompanyen a les nostres burguers i que acaricien el paladar a cada mossegada.

Afegim una rodanxa del clàssic Formatge Gouda i la quantitat justa de ceba de Figueras saltejada a la planxa perquè perdi una mica la rigidesa, però que segueixi mantenint aquesta frescor i aquest punt picant que té.

Amb tota aquesta gran combinació, creiem que aquest mes de desembre és el mes ideal per tenyir aquest proper nadal de vermell, amb la nostra especial RED HOT nadalenca.

Us desitgem a tots unes bones festes de nadal amb tots els vostres familiars i esperem veure-us a tots pel nostre local per celebrar-ho amb nosaltres, desconnectar dels copiosos i típics menjars nadalencs i tastar aquesta delícia de la gastronomia, que només podreu gaudir aquí!
Bon Profit!!

Per seguir els nostres passos visita’ns a:
instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo