Burger d’Octubre: Burger Cabra

|1 d’octubre de 2017|

Ja ha arribat la tardor, comença a enfosquir mes d’hora però encara podem estar molt a gust a la terrasseta del Quiosc i més si és amb la nova Burger del mes, no te la pots perdre! Per aquest mes tenim l’espectacular Burger Cabra, elaborada amb els millors ingredients per triomfar gràcies a la seva festa de sabors.

Per elaborar-la hem utilitzat la nostra ja reconeguda vedella de Girona (200 gr) i que li dóna a aquesta hamburguesa una màgia especial amb un toc únic i inconfusible, perquè el joc de sensacions a la boca no pari des de la primera mossegada fins l’última. Per fer-la indiscutiblement deliciosa li afegim formatge de cabra fos, aportant una textura i sabor espectacular. L’ingredient principal és el formatge però amb altres perquè gaudiu d’una burger gourmet especial i innovadora!

El fet que ja sigui una carn molt saborosa, no treu que vulguem donar-li un toc més especial amb la nostra compota d’albergínia i tomàquet, acompanyada també de ceba caramel·litzada.

Per donar-li color hem triat ruca, que li donarà un toc amarg i fresc perquè resulti la combinació perfecta. Esperem que el resultat agradi al nostre gran crític i que tots vosaltres vingueu amb ganes de noves i diferents hamburgueses i us atreviu a provar-les!

Bon profit!

Para seguir nuestros movimientos visite:
instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo