Burger de febrer: Calçots

| 02 de febrer de 2017|

Com a tradició d’aquesta temporada hem tornat a introduir una de les vostres burgers preferides apropant-vos un trosset de la nostra Masia a Dosrius, Masia Can Carreras. Durant aquesta època oferim a tots els nostres clients un excel·lent Menú Calçotada com és tradició a tota Catalunya format per calçots i acompanyada de la tradicional carn a la brasa.

Tractem els calçots com es mereixen, amb un bon foc, cuinats en la nostra barbacoa exterior a la vista de tots els nostres clients i amb llenya d’alzina que li dóna aquest sabor especial per aconseguir un excel·lent sabor, dolç i apetitós. A més amb uns excel·lents productes que ens proporciona cada cap de setmana el nostre pagès preferit Josep Maria, perquè sentiu de debò el que és: de l’hort a casa. Un producte fresc, de proximitat i amb la màxima qualitat i afecte. Garantint un calçot fresc, recollit tan sols un dia o dos abans del seu consum.

Per això aquest mes de Febrer tornem a la càrrega amb la nostra ja famosa burguer de calçots. Que simplement barrejant 3 productes de gran qualitat, com són les nostres carns de vedella de Girona, un producte tan fresc i deliciós com els calçots i la deliciosa salsa Romesco, fan ells sols la màgia d’aquesta burger, que ens ofereix un èxit assegurat sense haver de ser un gran entenedor, només és necessari ser una mica valent i atrevir-se a tastar-la per gaudir d’aquesta magnífica fusió!

Així doncs, aquest mes és una burger senzilla, però molt saborosa, acompanyant la nostra carn amb el pa de sempre, exclusiu i enfonat diàriament per a nosaltres en la fleca tradicional pel nostre amic Marc, (gràcies Marc!) una rodanxa de tomàquet fresc, formatge Gouda, mezclum, la tradicional salsa de calçots, amb els seus tomàquets escaliados, els seus alls, fruita seca i unes puntes de calçots cuinats a la barbacoa de la nostra Masia!

Esperem que gaudiu amb ella tant com nosaltres hem gaudit elaborant-la! I que sapigueu apreciar la qualitat del producte i l’afecte que li posem a totes nostres burgers i tots els nostres plats i salses casolanes, tant en el Quiosc com en Masia Ca Carreras.

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo