70% “La Burger és un plat gourmet”

 

|10 d’octubre de 2015|

El mes de setembre vam veure una noticia a la vanguardia i hem valorat que és interessant compartir-la. Per fer-la més amena hem agafat els fragments més interessants!

“Els espanyols han canviat la seva percepció sobre l’hamburguesa: el (70%) la considera com un plat gourmet i no com menjar ràpid. Una enquesta feta a 1.000 persones per Hellmann’s sobre el consum d’hamburgueses fora de casa, diu que és per la varietat de la carn i la millora de la qualitat de les burgers”.

Com a casa nostre! Fem servir ingredients de qualitat, sent de Girona la nostra vedella i de Figueres la nostra ceba, apostant sempre pel producte de proximitat.

“Quasi 8/10 dels enquestats consumeixen habitualment hamburgueses gourmet, Galícia la que més. En canvi a Madrid es consumeix més fast food. El (80%) trien menjar-les més fora que a casa, per la part lúdica de l’elecció d’ingredients, diversió, sabor, etc.” 

Tenim molts ingredients extres per fer la teva burger gourmet més personalitzada i també et donem l’oportunitat d’escollir el temps de cocció de la carn i el pa amb el que la vols! A més, com tots sabeu, no hi ha res com una burger ben presentada! 

“Més de 2/3 parts dels consumidors d’hamburguesa la prenen més per sopar. La qualitat predomina però, la grandària de l’hamburguesa també és un factor molt determinant pel 22%.”

Així és! Les nits al Quiosc són completes! Si ets dels impacients per menjar una de les nostres enormes burgers gourmet, passa’t també pels migdies per degustar-la, no hauràs de fer tanta cua!

L’estudi diu que l’hamburguesa clàssica (enciam, tomàquet i maionesa) segueix sent la reina i la preferida pel 60%. El (25%) vol premiums, el (15%) exòtiques i el (74%) l’acompanya de patates fregides.

Bona tardor i bon profit a tothom!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo