Burger de Juliol: Sex on the beach

| 1 de juliol del 2017|

Aquest mes de juliol, i seguint amb la tradició de tots els estius, provarem una nova hamburguesa marinada amb licor, com a anys enrere vam fer amb la reeixida Gin Tonic i la Mojito. Aquest mes la burger estarà marinada amb una mescla de fruites que va donar nom al popular combinat Sex on the Beach, com són el préssec, la taronja i els nabius que, juntament amb el vodka, formen el popular coctel que tots els bármans més reconeguts del món preparen per refrescar les nits més caloroses de l’estiu.

Nosaltres intentem innovar una vegada més i sorprendre, hem combinat aquest coctel amb la nostra exquisida vedella de Girona que ja tots coneixeu i afegint-li un toc més àcid  amb un polsim de compota de taronja perquè la mescla sigui encara més potent i especial.

Així que després de deixar reposar la nostra burger marinada durant 24 hores, les carns s’impregnen de tots els sabors que de ben segur seran tota una experiència pel paladar.

Un cop al nostre restaurant, els nostres cuiners te la marcaran a la planxa al punt que més t’agradi, i l’acompanyaran amb els nostres exquisits pans amb un toc de maionesa a la corona inferior del pa. Tot combinat amb el tomàquet fresc que seleccionem cada setmana, mezlcum i l’arrodonim amb una mica de formatge semi, que trencarà una mica la dolçor de l’hamburguesa aportant-li un punt extra de sal. D’altra banda, la ceba de figueras marcada el just amb la planxa perquè no perdi la frescor i el punt picant que té i unes rodanxes de beicon fumat i cruixents i jugueu a trobar textures i sabors en les nostres hamburgueses.

Com ja sabeu les elaborem cada mes esperant que siguin tota una experiència. Unes vegades amb més encert i unes altres amb menys però sempre amb el mateix afecte que ens ha fet ser el referent a Mataró de l’hamburguesa casolana i gourmet durant aquests tres anys que portem amb vosaltres.

Gràcies per seguir aquí, bon profit!