Burger del mes de juny: Nebraska

|1 de juny de 2015 |

Aquest mes arriba a Mataró una burger ben Americana! Seguint la temàtica del mes passat, encara tenim ben present el lloc on l’hamburguesa és tradició i per això us volem fer arribar una carn molt especial, importada directament des d’allà. Anirem rebent al llarg del mes les provisions necessàries de vedella de Nebraska per a que cap de vosaltres es quedi sense tastar la burger!

La vedella Nebraska prové de la raça Black Aberdeen Angus. Tot i ser una vedella de procedència Escocesa, va ser importada cap als Estats Units entorn el 1800, concretament a Nebraska, on la seva cria és més curada perquè estan en llibertat en grans prats durant més d’un any. Posteriorment, perquè la carn sigui més melosa, els alimenten amb cereals i blat de moro per aconseguir la penetració dels greixos als músculs i aconseguir així aquesta textura desitjada, molt semblant a la que tenen els bous Wagyu japonesos coneguts com a Kobe. En adonar-se’n del seu exquisit gust, va ser distribuïda pràcticament arreu del món.

Burger del mes de juny: Nebraska

Burger del mes de juny: Nebraska

És sens dubte una de les millors carns que hi ha al mercat i us donem l’oportunitat de tastar-la a prop de casa, a Mataró. On tractem les carns, que el nostre proveïdor selecciona acuradament, de la manera idònia: mimant-la, perquè gaudiu com mai del gust d’una burger tradicional però amb l’inconfusible toc del Quiosc de Can Carreras.

Per aquest motiu i perquè la carn no perdi cap detall del seu sabor, aquests espectaculars 200g de vedella de Nebraska tant sols rebran un toc de pebre i un xic de sal. Un cop a la planxa, escamparem un polsim de Paprika per donar-li un regust picant que sempre agrada al paladar.

Combinarem aquests 200g de vedella de Black Angus de Nebraska amb altres ingredients per donar-li un toc més dolç, i per conseguir aquesta dolçor ho hem fet amb maionesa de mel i mostassa amb cacahuets, espinacs per donar-li un toc més fresc, bacó en nom dels americans i el toc cruixent tant desitjat amb les anelles de ceba

Bon profit!

Per seguir els nostres moviments ens podeu visitar a:

 instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo