Burger Juny: Paprika Chicken

|02 de juny del 2017|

Per començar la temporada d’estiu i abans de que arribi del tot la forta calor hem pensat en elaborar una hamburguesa picant pero amb un toc fresc perque tots els que vulguin puguin guadir d’ella sense ser necessariament un amant del picant que, com bé sabem, també sou molts.

Per aquest mes hem pensat de fer una burger de pollastre. No hem fet mai cap burger del mes amb aquest ingredient pero hem apostat per ell perquè sabem que la Burger PIT és una de les més exitoses del Quiosc.

Aquest cop marinarem el pollastre amb oli d’oliva i paprika. O el que és el mateix pebre vermell picant. Aquest cop la marinada serà senzilla però no per això menys desitjable. 

Desprès de 24 hores macerant, li donarem forma a les nostres burgers i ja estaran llestes perquè les pogueu gaudir. Tot i que, com hem comentat abans, li donarem un toc fresc que farà que sigui per tots els públics. ¿Com ho farem? Amb el nostre Guacamole que ja podeu tastar amb els nostres nachos. Així doncs, també l’incorporarem a aquesta nova creació per donar-li un toc més suau i rebaixar el gust picant. 

La complementarem amb una bona rodanxa de tomàquet fresc, una rodanxa de formatge Gouda, ceba de figueres saltejada a la planxa al punt perquè no perdi la seva frescura per complert i fulles d’espinacs baby, que li donaran més color i ens aportaran un toc dolç i agradable al paladar. 

Aquest seria el montatge de la nova hamburguesa de pollastre, la Paprika Chicken, pero com volem que pogueu apreciar com ens agrada fer aquestes creacions per vosaltres, aquest mes, li hem demanat al nostre forner Marc que ens prepari uns panets de ceba. Seran els nsotres vienes de sempre però amb un toc de ceba que fa que el pa sigui més gustos i dolç. Si aquest crea sensacions entre vosaltres intentarem elaborar nos pans amb altres gustos perquè menjar al Quiosc sempre sigui una molt bona experiència!

Bon profit a tothom!

 

Podeu seguir els nostres passos visitant-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo