2420 Burger Lovers – Mataró

|15 de juny de 2016|

Aquest ja és el tercer estiu que passem a Mataró amb tots vosaltres i les nostres burgers gourmet, i per tant ja és el tercer any que estem presents a les xarxes socials de forma molt activa. Aquests derrers anys Instagram ha anat creixent molt la seva fama al món digital i s’ha categoritzat com la aplicació que mou més diners degut a la gran quantitat d’influencers que es mou dins d’ella i pels que les grans marques aposten per aquests instagramers donant-lis quantitats desmesurades de diners per cada publicació.

Recentment, a USA, s’han establert lleis que dicten que aquests influencers han de dir d’alguna manera que estan fent publicitat d’aquestes marques (con ho fan a twitter posant el hashtag #pub o #publi).

Tot i el pas dels anys, actualitzacions diverses que ha tingut Instagram per millorar i tot i les noves lleis estrictes, ha anat creixent i s’ha seguit mantenint la línia d’ensenyar un estil de vida d’ensomni prenent les millors fotografies dels moments en els que més a gust et sents, sempre que l’ambient i la decoració siguin idonis per compartir-ho a instagram.

Al mateix ritme, ha anat créixent la passió per la gastronomia gourmet i molts aposten ja per un estil de vida saludable canviant totalment els seus hàbits alimentaris, ja que és una part essencial de l’estil de vida d’ensomni, i mai podrà faltar a cada perfil una fotografia d’una increïble burger.

Nosaltres, vam aprofitar els nous factors que han anat apareixent i vam obrir un compte a Instagram amb un propi hashtag per a crear una comunitat d’amants de les burgers gourmet, en la que ja som 2420 seguidors que aposten per les nostres burgers gourmet, les millors burgers de Mataró i del Maresme.

Burgers Gourmet Mataró Captura de pantalla 2016-06-14 a las 9.03.39 Captura de pantalla 2016-06-14 a las 9.03.47

Comptem amb més de 867 fotografies fetes al Quiosc de Can Carreras, des de burgers, decoració o el que més ens agrada; les fotos de grups d’amics o fins i tot d’equips d’empresa! Ens fa il·lusió saber que compteu amb nosaltres per a celebracions!

Hi ha fotografies molt bones de les nostres burgers, de les quals anem fent repost perquè son dignes d’ensenyar-les a la comunitat, i us estem molt agraïts d’haver-les fet i ens encanta rebre cada dia notificacions noves de fotos sobre les millors burgers de Mataró!

Entre aquestes fotografies, comptem amb fotos d’influencers del Maresme i Barcelona que tenen molt de renom, com en @marcforne que ja compta amb la seva web personal i ha fet varies col·laboracions amb marques reconegudes, l’@arnaumarin que ha anat creixent de forma desesurada aquests darrers anys i ha fet moltes col·laboracions amb grans marques, l’@annagilabertcorona, l’equip @pelltolra, la @toledomaria, l’@annatejedo, la @marinaextremera, la @galabarcelona i seguidors també amb renom com la @ninauc.

Volem conèixer-vos i saber quina de les nostres burgers trobes més bona, per això us convidem a compartir fotografies a instagram, i si tens un bon ull serà compartida al nostre perfil!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo