Burger de març: Black Feet

| 03 de març de 2017 |

Aquest mes hem pensat a fer alguna cosa molt especial! Conscients que potser sigui un producte que a molts de vosaltres no us agradi (moltes vegades per no haver-ho tastat), hem portat al Quiosc un producte que a la nostra Masia podeu gaudir en diversos formats i que aquest mes de març hem cregut que ja era hora de fer una bona burger única que en cap altre lloc podreu tastar! Una burger tan original com increïblement saborosa i melosa que segur que no deixarà indiferent a ningú.

Amb molta paciència i dificultat en trobar el millor resultat, hem barrejat dos productes estrella de la Masia Can Carreras: els peus de porc i la butifarra negra. Després de coure durant mes de dues hores els peus de porc amb claus, pebre i herbes, els hem desossat per poder formar les burgers.

Una vegada completament desossats, els hem barrejat amb butifarra negra. Donant-li aquest toc distintiu que tant diferenciadors ens fa, però no excessiu perquè no predomini massa, ja que la butifarra negra és un producte molt saborós. Després de fer moltes proves, vam donar amb la quantitat exacta suficient perquè servís com a potenciador de sabor a la burger, que el peu de porc per si sol no arribava a donar-li.

Una vegada tot ben barrejat, formem discs amb els quals podreu, els més atrevits, provar alguna cosa completament diferent que hàgiu provat fins ara i que esperem sapigueu valorar per la seva qualitat i la feinada que comporta elaborar-la!!

Per completar-la, acompanyarem la nostra burger amb els productes de sempre, mahonesa, tomàquet i una mica de mezclum, el nostre disc fet per nosaltres de Black Feet i finalment una rodanxa de formatge semi, saltejat de bolets variats amb ceba confitada i rematem amb unes xips d’espinacs frescos que li donaran un toc cruixent que li serà molt agradable al paladar diferenciant-los de la resta d’ingredients de la burger d’aquest mes que són molt melosos al paladar, tant que sorprendrà a tots els que cada mes els agrada delectar-se amb les nostres creacions!!

Esperem aprofiteu aquest mes de Març, per provar aquesta delícia que en cap altre lloc!!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo

Gràcies i bon profit