Burger de novembre: La Rossinyols

Aquest mes de novembre, de tornada amb la temporada de bolets, tornarem a introduir en la nostra burger del mes una recepta carregada de sabors de muntanya per als amants d’aquest menjar de temporada que fa les delícies de moltes taules en aquests dies i que, per desgràcia, només podem gaudir en comptats mesos per poder tenir un producte fresc i de qualitat. Encara que avui dia hi ha moltes opcions de tenir de tot durant tot l’any, en el Quiosc ens agrada gaudir dels productes de temporada, sota el nostre humil punt de vista l’única forma de portar autèntica qualitat i sabors del moment a la taula.

Per confeccionar aquesta exquisidesa processarem les nostres hamburgueses amb un 50 per cent de vedella i la mateixa quantitat de cap de llom, la qual cosa ajudés amb un plus important a què la nostra burger sigui,  és possible, més melosa i saborosa encara.

Un cop processada i llista, l’acompanyem amb els productes frescos de sempre, mesclum amb diversos tipus d’enciam com roure vermell i verd, escarola per donar-li un toc amarg, lollos i una mica de xicoira. Seguidament col·loquem la nostra carn cuinada al punt, creiem que és el punt apropiat per a les nostres carns, ja que es tracta sempre de carn de primera qualitat, coronarem la carn amb una rodanxa de formatge semisec i finalment per donar-li aquest toc de muntanya i de temporada, saltarem uns rossinyols frescos amb un puntet de botifarra negra de la nostra masia, que ajudés a ressaltar el sabor del bolet i acompanyés a la nostra hamburguesa d’allò més bé.
Un cop més intentem ser originals i oferir una cosa única que només puguis degustar al nostre local, ja que sabem de molt bona mà que tot i que potser coses semblants es poden trobar al mercat, el nostre producte sempre serà fresc, de proximitat i d’alta qualitat. Ens encanta aquesta gent que sap apreciar la diferència encara que sigui en una hamburguesa.

Gràcies per seguir creient en nosaltres i …  bon profit