Burger de novembre: Xoriço

|3 de novembre de 2016|

Comença a fer fred i ja podem anar pensant en menjars més contundents, amb més valor calòric, perquè els nostres cossos aguantin bé aquests mesos que tenim per endavant de tardor i hivern. Per a això, aquest mes hem pensat en una  burger una mica més contundent que les nostres dues últimes creacions.

Després del gran èxit de la nostra burger del mes de Secret Ibèric, esperem seguir sorprenent-vos mes rere mes, amb cadascuna de les nostres incorporacions. Malgrat que cada vegada ens hem deixat el llistó més alt, cada dia millorem el nostre treball perquè gaudiu de productes de proximitat i d’alta qualitat.

Després de diverses peticions d’un familiar molt aficionat als ous fregits amb xoriço (ja es donarà per al·ludit), aquest mes hem fusionat un menjar típic a tota la península, senzill i alhora molt benvolguda i deliciosa, a una burger gourmet.

Sembla mentida que un producte tan econòmic i fàcil de preparar tingui tants aficionats! Encara que, com ja sabeu, aquí li hem donat el nostre toc personal al xoriço i el seu punt picant.

Aquesta vegada, després de torrar el pa perquè surtin cruixents, untarem la base amb una magnifica compota de ceba i tomàquet amb el seu punt picant que li donarà una melositat afegida a la combinació.

Seguidament afegirem a la nostra hamburguesa el percentatge de xoriço just, perquè sentis la seva presència però que no predomini en excés sobre la carn de vedella.

Ho acompanyarem amb una rodanxa de formatge semicurat i acabarem amb l’ou fregit i el toc verd i amarg de la ruca.

Sucositat, melositat i una mica d’història, en un plat tan tradicional però modernitzat a una exquisida burger. Segur que despertarà totes les papil·les gustativas, sense deixar a ningú indiferent i segur que més d’un la provarà més d’una vegada durant tot aquest mes de novembre.

Una vegada més esperem que gaudiu menjant aquesta burger tant com nosaltres gaudim elaborant-les!

Que aprofiti!

Per seguir els nostres moviments visita’ns:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo