1643 burger lovers

|10 de juny de 2015|

Des del salt a la fama de la xarxa social més popular del moment i l’aparició dels bloggers, cada cop més s’ha tornat trendy ensenyar un estil de vida d’ensomni prenent les millors fotografies dels moments en els que més a gust et sents, sempre que l’ambient i la decoració siguin idonis per compartir-ho a instagram.

Al mateix ritme, ha començat a créixer una passió per la gastronomia gourmet i molts aposten ja per un estil de vida saludable canviant totalment els seus hàbits alimentaris, ja que és una part essencial de l’estil de vida d’ensomni.

Nosaltres, hem aprofitat els nous factors que han anat apareixent i hem vist oportú obrir un compte a Instagram amb un propi hashtag per a crear una comunitat d’amants de les burgers gourmet, que en l’actualitat aquesta comunitat ja compta amb 1644 seguidors que aposten per les nostres burgers gourmet, les millors burgers de Mataró i del Maresme.

Captura de pantalla 2015-06-09 a las 23.21.39

Instagram del Quiosc de Can Carreras

Comptem amb més de 490 fotografies fetes al Quiosc de Can Carreras, des d’hamburgueses, decoració o el que més ens agrada; les fotos de grups d’amics o fins i tot d’equips d’empresa! Perquè ens fa il·lusió saber que compteu amb nosaltres per a celebracions!

Hi ha veritablement fotografies molt bones de les nostres burgers, de les quals hem fet repost perquè son dignes d’ensenyar-les a la comunitat, i us estem molt agraïts d’haver-les fet i ens encanta rebre cada dia notificacions noves de fotos sobre El Quiosc!

Entre aquestes fotografies, comptem amb fotos d’influencers del Maresme i Barcelona que tenen molt de renom, com en @marcforne que ja compta amb la seva web personal i ha fet varies col·laboracions amb marques reconegudes, l’@annagilabertc, l’equip @pelltolra, la @toledomaria, l’@annatejedo, la @marinaextremera, la @galabarcelona i seguidors també amb renom com la @ninauc.

Amb motiu del primer any de la inauguració del Quiosc de Can Carreras el passat mes de març, vàrem fer una petita exposició a l’entrada, de les 18 millors fotografies de burgers que ens van etiquetar, compartir ubicació o hashtag!

Exposició de burgers al Quiosc de Can Carreras

Captura de pantalla 2015-06-09 a las 23.23.37

Exposició de burgers al Quiosc de Can Carreras

 

 

 

 

 

 

Volem conèixer-vos i saber quina hamburguesa et demanes per dinar o sopar, per això us convidem a compartir fotografies a instagram, i si tens un bon ull serà compartida al nostre perfil!