Les patates del Quiosc

| 20 de gener de 2016 |

La majoria de comandes que ens feu burger rere burger, van acompanyades de patates!

Moltes de les comandes que rebem són fetes per valents que intenten sorprendre als demés comensals apel·lant al seu gran estomac, uns es pensen que es quedaran amb gana demanant només una hamburguesa i s’arrisquen! D’altres que simplement són fanàtics de les patates, com nosaltres!

Són una magnífica font de carbohidrats, la principal font d’energia de l’organisme! Aporten molta fibra, ajudant a regular el transit intestinal, vitamina C, midó i vitamina B que ajuda a la salut de la pell i el sistema nerviós.

És un tubercle molt saciant, tres vegades més que el pa blanc! Per això, acabar-se el combo que oferim format per patates + burger + refresc/cervesa, és resultat d’una bona migdiada assegurada, és més, el cos t’ho demana!

Per aquells que han de seguir una dieta estrictament sense gluten per raons de salut, a part de tenir al vostre abast pa especial per a persones celíaques, les patates no en contenen i poden ser consumides sense cap problema! A més, l’únic aliment que fregim són les patates, volent dir que no han estat en contacte amb cap altre aliment!

A la nostra carta podeu trobar patates disponibles per aquells que encara volen fer més complet el seu àpat: patates casolanes, patates braves (fetes amb una salsa casolana de tomàquet picant), amb all i oli i, com a última incorporació patates amb salsa Quiosc, una salsa secreta creada per nosaltres mateixos! Demana-la i diga’ns què t’ha semblat!  

Una ració de patates fregides conté 280 kcal per 100 grams!

Tasta les millors burgers que hi ha a Mataró, no t’oblidis de les patates!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo