La Masia de Can Carreras

Cuina Catalana Tradicional

Tot i fer tant sols un any que vam obrir el Quiosc de Can Carreras, la nostra experiència en restauració neix de fa molts anys gràcies a la nostra masia situada a Dosrius (Maresme), Can Massuet. En aquesta masia, en comptes de fer increïbles burgers, ens dediquem a un altre estil de cuina totalment diferent; a l’exquisida cuina tradicional catalana de muntanya, especialitat de la qual es centra en deliciosos cargols a la llauna i carns a la brasa entre d’altres delícies més. D’aquí es d’on prové el nom complet del Quiosc.

Entrecot – Masia Can Carreras

El Restaurant Masia Can Carreras és una antiga masia de finals del S. XIX totalment restaurada el 1997. Situada entre el Mont-negre i el Corredor, està envoltada de bosc amb unes vistes panoràmiques des d’on es pot veure Montserrat, Collserola, La Mola, el Montseny, Cèllecs, Burriac, el Tibidabo i part del Vallès Oriental i Occidental. Aquest entorn privilegiat és ideal per compartir amb la família, amics o parella per sentir-te totalment relaxat, molt aconsellable per passar un cap de setmana de desconnexió!

Tenim salons privats per a qualsevol esdeveniment, reunions familiars, aniversaris, bodes, etc. Si prefereixes venir en grup tenim menú a partir de 20€! Pels culs inquiets dels nens tenim una ampli terreny per ells i activitats per fer en família: excursions, senderisme, rutes en BTT, camp de futbol…

En aquest terreny el passat març de 2014, es va gravar un anunci per Airtel on sortia com a protagonista en Yaya Touré! Feu click aquí per veure’l!

Yaya Toure a la Masia Can Carreras – AIRTEL

És un lloc ideal per passar un dia inoblidable!! Després d’un matí actiu, no hi ha res millor per carregar les piles que en un bon restaurant de muntanya!

Obrim tots els caps de setmana i festius!

Les activitats que recomanem per fer a Dosrius són:

Les Cabanes Dosrius, si el que vols és dormir envoltat de natura a 4 metres sobre terra!

Com a activitats complementaries a prop nostre hi ha:

  • El Rukimon, és una zona visitable d’on es pot conèixer més d’aprop els ases i fins i tot muntar-los!
  • Per un contacte directe amb la natura pots anar al Bosc Vertical. Concepte pioner de parc d’aventures als arbres. Per viure l’emocionant sensació de moure’t entre la copa dels arbres. Un dels parcs més grans i alts de Catalunya!
  • Si vols emoció, lluita i competitivitat per guanyar et recomanem el Monkey Paintball!

T’hi esperem!