Burger del mes d’Octubre

|1 d’Octubre de 2015|

Aquest mes hem pensat en crear una burger gourmet que representi de molt més a prop la transició d’aquest estiu tant meravellós i ple de records que ha quedat endarrere, que representi la tardor.

Amb aquesta burger gourmet volem donar la benvinguda a la tant bonica tardor i els seus increïbles colors amb els que tenyeix la natura, volem que sentis aquesta estació de l’any al teu paladar. Les tardors són molles, les pluges augmenten i quin exemple més clar després del dia d’ahir! Les temperatures han anat baixat i aviat s’encendran les xemeneies i s’inundaran els carrers de l’anyorat olor a llenya que tant agrada. Hem creat la Smoked Burger.

Volem portar aquesta humitat i olor a llenya a la nostra carn de vedella de Girona, fent-la més sucosa! Per poder fer-ho, l’hem fumant i barrejar amb un percentatge just de bacó perquè us recordi a la llenya, a la xemeneia i a la vostra llar. 

Per completar aquesta espectacular mescla de carn i aprofitant els deliciosos ingredients que ens ofereix la tardor, la combinació ideal i més apropiada per aquesta burger gourmet, és afegir-hi un toc de bolets, molt subtil, ja que encara és bastant aviat per a trobar els bolets estrella per les terres del Maresme.

Però, com el toc més distintiu d’aquesta estació són els bolets, no hem volgut deixar passar l’oportunitat i hem creat una suau i cremosa beixamel de Boletus Edulis, que juntament amb rondanxes de tomàquet, ceba de figueres i mesclum acompanyen a aquesta increïble burger gourmet d’aquest mes d’octubre, i fan que sigui tota una experiència que et situa lluny de l’estiu però prop d’altres moments iguals o millors que els viscuts!

Bona tardor i bon profit a tothom!

 Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo