Take Away al Quiosc de Can Carreras

|20 de juny de 2015|

Com molts de vosaltres ja sabeu, els divendres i els caps de setmana són dies top al Quiosc. En moltes ocasiones hem tingut el rebedor inaccessible degut la quantitat de gent que s’hi acumula i per això us recordem que si teniu ganes d’una de les nostres burgers us les podeu endur a casa vostre!

El servei take away sorgeix a l’antiga Grècia i Roma perquè a les cases dels habitants de Pompeia no hi havia cuina. També remota durant l’època medieval però no era ben vist perquè es relacionava amb els pobres urbans al no disposar de cuina. A Londres s’hi venien pastissos de carn, oques, potes de porc i vi francès, mentre que a París; carns rostides, colomí, pastissos, flams, formatges i ous. Aquests venedors acostumaven a tenir molts problemes amb l’autoritat per vendre menjar en mal estat.

A finals del 1300 en El Cairo, moltes persones duien draps fets de cuir amb menjar per repartir kebabs de be, arròs i fritures pel carrer.

A principis del segle XIX al servei per endur a Nova York es venien “Callos”, ostres, panotxes de blat de moro i fruites dolces. Eren les dones afrodescendents les que es guanyaven la vida així i van acabar prohibint-ho.

Al Segle XX durant la revolució industrial va augmentar de nou el take away establint-se el fish and chips a Gran Bretanya i l’hamburguesa a Amèrica perquè les dietes dels obrers eren molt pobres i formaven una part important de la seva nutrició.

Tot i que ja existía a Berlín, l’any 1912 a Nova York es va obrir el primer “automat” (restaurant automàtic) un local que oferia menjar take away darrera d’una finestra i un forat per pagar.

Aquest concepte s’ha anat popularitzant i canviant totalment degut a l’augment de la falta de temps i la comoditat que suposa estar a casa; s’entén com un valor afegit que li dones al teu negoci. Al Quiosc hem fet el mateix, i disposem de servei take away per a que gaudeixis de les nostres burgers a casa teva un divendres o dissabte nit amb la teva sèrie preferida, reunit amb la família, amics o parella.

Per seguir els nostres moviments ens podeu visitar a:

 instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo