The Italian Burg

|6 d’abril de 2016|

Ja estem començant un nou mes i com a tendència que ens hem marcat, ja tenim una altra de les nostres creacions a punt de sortir perquè tots pugueu gaudir mes rere mes una nova burger diferent a les de la carta, per a que els fanàtics del Quiosc tinguin una excusa per venir més d’un cop al mes.

Aquest mes viatgem a Itàlia per portar a Mataró alguns dels increíbles sabors que aquest país mediterrani i germà ens aporta amb la seva cuina exquisida, tradicional i internacionalment coneguda.

Hem unit l’autèntic sabor de la pizza amb el toc gourmet que li donem a les burgers aquí a casa, per als típics indecisos de divendres que no saben si sopar burger o pizza.

Per fer-ho possible, hem jugat amb ingredients com l‘Alfàbrega fresca, l’Orenga, la mozzarella i el tomàquet fregit casolà per dur-vos a la mateixa Toscana i degustant qualsevol de les seves delicioses pizzes que pots assaborir en qualsevol racó d’Itàlia!

Aquesta fusió de sabors, que són també molt mediterranis, us sorprendran novament fent que menjar una de les nostres Hamburgueses sigui una vegada més tota una experiència.

Per crear-la hem pensat afegir-li a la nostra tradicional carn de Girona, una mica de porc i de beacon fumat que li donaran un toc molt especial a la carn a més d’encara més melositat, i un toc d’orenga que ens ressaltarà encara més aquests sabors italians que tots coneixem. Marcarem les nostres burgers en la planxa deixant-les al seu punt per assaborir-la més!

Hem creat un tomàquet fregit amb formatge fos que acompanyarà a nostra burger dotant-li aquesta part essencial que té qualsevol pizza, i com a toc final acabarem amb mozzarella i alfàbrega que li aportaran frescor a tota la barreja i ens farà gaudir de cada mossegada!

Novament hem volgut fer una burger per a tots els paladars, perquè fins i tot els més poc partidaris de les hamburgueses s’animin a tastar-la, amb sabors fàcilment reconegut i molt apreciats per tots.

Bon profit!!

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo