Una reforma molt gustosa

| 20 de maig de 2015 |

Un cop ja vàrem tenir decidit que ubicaríem la futura hamburgueseria a Mataró, se’ns posava per davant un repte dur de resoldre però si en fèiem una bona elecció sortiríem guanyant tant si com no. Arribava l’hora d’escollir el local. Buscàvem quelcom situat en una zona cèntrica i un local atractiu per a que poguéssiu gaudir-lo mentre devoréssiu les burgers!

Després d’estar mesos i mesos buscant tant la zona idònia com el local idoni i visitar infinits locals per començar amb el projecte lo abans possible, vam anar a parar a la casa ideal! Perfecte en quant a dimensions i immillorable pel fet de disposar d’una futura terrassa que després d’una gran reforma quedaria enllestida per gaudir-la durant la primavera i l’estiu.

Antigament el local on actualment ens trobem, era la botigueta del Sabater Rosendo, un sabater amb molt renom a Mataró que va estar durant moltíssims anys dedicant-se a fer arranjaments a la antiga als particulars. La seva botiga disposava d’una barra gran a l’entrada que anava de punta a punta del local. Tot l’interior era d’origen i on actualment es posen els músics a tocar, hi tenia un galliner poc net. Estava tot en molt mal estat però, després d’una bona neteja, en un primer moment partíem de la següent situació:

reforma

És bastant complicat imaginar-se un restaurant en un lloc amb aquestes condicions però en tant sols entrar allà dins ens vam enamorar de valent! Teníem una idea molt definida de com volíem ambientar el local i el que teníem ben clar era l’estil de la decoració, ja que pensem que és un valor afegit essencial per a que el teu projecte agafi personalitat. Sobretot que es diferenciés de tots els restaurants a Mataró.

Teníem en ment que la disposició havia de tenir diferents ambients: una zona amb taules individuals per a parelles, un espai gran per a grans trobades d’amics, taules per famílies, amics, i important… una terrassa per gaudir-la durant la primavera i l’estiu, però també la volíem aprofitable durant l’hivern.

Per seguir els nostres moviments ens podeu visitar a:

 instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo