Burgers de vedella de Girona

|10 de agost de 2015|

Com molts de vosaltres sabreu, totes les nostres burgers de vedella estan elaborades amb Vedella de Girona, que es diferencia de les demés vedelles per la seva textura i gust de màxima qualitat.

La Vedella de Girona és una Denominació de Qualitat reconeguda pel Dpt. d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, criada i engreixada en explotacions ramaderes de: l’ Alt Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollés, La Selva, Vidrà, Espinelves i Viladrau. L’aliment que els hi donen a les vedelles passa rigorosos controls de qualitat per a que l’aliment no afecti a la carn i que finalment us arribi en forma de burgers amb totes les seves característiques que la fan tant diferenciadora.

S’han d’alimentar amb llet maternizada i els pinsos han d’estar elaborats amb productes naturals, criant-les en un ambient harmoniós perquè la carn adquireixi una textura sucosa. La higiene i el control dels escorxadors es té molt en compte per oferir-nos una carn de vedella tendra, de color rosat i amb el greix just.

I aquí és on actuem nosaltres. Sel·leccionem curosament les peces de vedella que van precintades mostrant la garantia de que han passat els controls i que tenen la Denominació. Escollim, al nostre proveïdor, les peces que creiem que ens aniran més bé per elaborar cada una de les burgers que hi ha a la carta, per així tenir el 100% del control d’elaboració, i d’aquesta menera tenir unes hamburgueses úniques que cap altre restaurant pugui oferir-vos.

Piquem les peces de carn per fer-ne burgers i les marinem segons la burger! Aquest procés es nota al final, oferint la certesa d’un producte únic i que es menja amb els ulls abans de començar!

 

Per seguir els nostres moviments podeu visitar-nos a:

instagram Facebook-redondo Pinterest-logo twitter-redondo